English Español
Ves a l'inici

Presentació

933-170-429

Josep Antoni Gracia VicenteJosep-Antoni Gràcia Vicente, director: Una de les meves obsesions és fer que el nostre treball sigui clar. Vull fer senzilles les coses complicades. El meu objectiu és que tothom entengui el llenguatge que els nostres advocats fan servir.

Som un despatx d'advocats que donem serveis totals a particulars i empreses en pràcticament tots els camps de dret: civil, mercantil, societats, família, herències, accidents, penal econòmic, urbanisme, administratiu, dret de família, separacions, divorcis, reclamació d'impagats, lloguers, compres, vendes, contractes, fiscal i tributari, acomiadaments, problemes laborals, expedients de crisi, inversions, arbitratges i un llarg etcètera.

Tenim un equip de col.laboradors entre els que hi ha un economista, un enginyer industrial, un investigador privat i un arquitecte, de forma que podem oferir un assessorament total sobre qualsevol tema que se't pugui plantejar.

Informes mensuals: El nostre sistema de treball és transparent. Cada mes reps un informe que et diu tot el que hem fet als teus expedients. Una entrevista, una telefonada, un escrit, qualsevol detall. D'aquesta forma sempre estas ben informat de com estan els teus casos o els de la teva empresa. Mira't un exemple d'informe mensual, passeja't pels consells útils dels davantals o llegeix els nostres informes sobre temes que ens han plantejat els nostres clients.

Donem servei també a diversos països del món directament o a través de la nostra xarxa de corresponsals.

Tenim experiència en:

Civil

Mercantil

Laboral

Penal

Administratiu

Fiscal

Canònic