English English Español Español

El nostre equip

Tots els nostres professionals s'han format amb nosaltres.

Sempre hem seleccionat candidats amb bon curriculum, però el que més ens ha interessat ha estat el sentit pràctic i les actituds.

La veritable inteligència és la capacitat per entendre i reaccionar als canvis. Si no recordes un article d'una llei el pots cercar, però si no tens lógica jurídica i sentit pràctic, mai no seràs bon professional.

Hem format molts advocats en els nostres mètodes i en aplicar el dret amb sentit pràctic i proper, això ens distingeix.

Tots els nostres professionals són experts en llurs àrees però, a més, tenen un sentit pràctic i apliquen el criteri que la simplicitat és la màxima sofisticació:

  • No ser burocràtics.
  • Anar al gra.
  • No emprar mots complicats.
  • Distingir el que és important del que és accessori.
  • Treballar en equip.
  • Ser amables i planers.
  • No creure's millors que els altres, ser-ho.

Anna Calbet Tarrida

Clica para enviar un mail a Anna Calbet
envia un mail Anna Calbet

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Ha fet estudis de postgrau en dret marítim, i és Diplomada en Administració Concursal. És sòcia des de 2006, responsable de mercantil i tributari i directora de l'assesoria comptable i laboral. És especialista en dret mercantil i societari; contractació civil i mercantil; constitució societats; estructures corporatives; fusions i adquisicions; propietat intel·lectual i industrial; fiscalitat aplicada a l'empresa; reestructuracions i qüestions relatives a l'empresa familiar. Té experiència acreditada en el tancament i reestructuració d'empreses i professionals i en gestionar situacions de crisi, salvament d'actius, plans de viabilitat i tot el que té a veure amb liquidació i dissolució de societats i negocis. Se li dóna molt bé negociar impagaments amb bancs, buscar refinançaments o dacions en pagament. Assessora habitualment operacions immobiliàries i d'inversió, i planifica herències i patrimonis familiars i empresarials.

És experta en fiscalitat i gestiona molts expedients econòmic-administratius i contenciós-administratius relacionats amb la tributació. Com que té molta experiència en defensa legal, té un punt de vista especialment útil a l'hora de donar consells preventius per evitar riscs fiscals.

Erola Gràcia Malfeito

Clica para enviar un mail a Anna Calbet
envia un mail Erola Gràcia

Llicenciada en dret per la Universitat Pompeu Fabra, de Barcelona. És sòcia des de 2011 i responsable del departament judicial. La seva especialitat és la pràctica jurídica en els tribunals, amb àmplia experiència en litigis laborals, civils i administratius: Acomiadaments; expedients de regulació d'ocupació; reclamació de danys; negligències professionals; incompliment de contractes; reclamacions contra administracions públiques; i un llarg etcètera. A més, és experta en protecció de dades, dret bancari i urbanisme i defensa de consumidors i usuaris.

Apassionada pels casos difícils, la seva experiència en els jutjats li permet traçar les millors estratègies i oferir un assessorament complet i minuciós. És molt metòdica, responsable i perfeccionista, i es pren el seu treball molt seriosament, quan tractis amb ella de seguida veuràs que pots confiar-hi.

Mira't, en el minut 23:49 d'aquest programa de TVE, una entrevista a Erola Gràcia sobre un cas d'èxit contra una asseguradora que no volia pagar una indemnització per incapacitat.

Josep-Antoni Gràcia Vicente

envia un mail Josep A. Gràcia

És llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, promoció de 1979, data en la que es va col·legiar al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Te estudis de postgrau en moltes matèries, però la millor formació és la seva extensa experiència professional. qu eli permet tenir una visió molt àmplia d'una situació o d¡'un problema legal. L'experiència és un grau, i en el mòn del dret aquesta màxima encara és més certa. Un bon consell a temps, una intuició o una visió diferent d'una situació pot ser la diferència entre tenir un problema o tenir una solució.

Ha portat casos importants i ha estat àrbitre del Tribunal Arbitral de Barcelona i de la International Chamber of Commerce en la seu de Ginebra. També ha ocupat càrrecs de responsabilitat en terminals de contenidors i empreses de transport.

És qui coordina tot l'equip, i és un professional tot terreny. Les seves àrees d'experiència són molt variades, des del dret penal econòmic, fins el societari, l'urbanisme o el dret administratiu i concursal, sense oblidar el dret tributari, el de família i casos internacionals.

Pots veure aquí un apunt biogràfic informal.

Maria-Dolors Malfeito Bonet, advocada

Dolors Malfeito Bonet
envia un mail Dolors Malfeito

És llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona i te formació postgrau en dret de família i tributari.

És la directora financera del despatx. També controla la qualitat dels nostres serveis. Coordina els serveis administratius i fa que tot l'engranatge de l'empresa funcioni com cal.

Apart de la direcció financera, té molta experiència en divorcis i incapacitats i en dret processal.

José Castillo

Clica para enviar un mail a Jose Castillo
envia un mail José Castillo

És graduat social per la Universitat de Barcelona.

Va cursar màster en economia i finances al Centre d'Estudis Financers CEF, de Barcelona; té formació en recursos humans; i diversos cursos sobre comptabilitat avançada.

És un comptable experimentat i un fiscalista amb experiència. És una peça clau del departament d'assessoria.

La seva especialitat és la planificació comptable per optimitzar la fiscalitat i sempre té una resposta per als dubtes sobre com comptabilitzar una operació complexa.

És eficient, metòdic i responsable, té molta capacitat de treball i un gran esperit de treball en equip.